Traditional Salmon soup (Retour de Laponie)

200 g onions / 100 g butter / 800 g potatoes / 2 l fish stock / 6 dl cream / sea salt

12 pc. allspice / 5 pc. bay leaves / 2 slice rye bread / 500 g salmon /20 g dill

Simmer chopped onions in a butter. Add peeled and diced potatoes and continued simmering. Add fish stock and cream. Wrapped spices and rye bread to a food cloth and add it to a soup base. When potatoes are almost ready, add diced salmons. Let it simmer until potatoes and salmon is cooked. Remove food cloth. Add salt and chopped dill.

*inspiration

(C’était juste si délicieux !)

Virginie B

Publicités

2 réflexions sur “Traditional Salmon soup (Retour de Laponie)

Laisser un commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l'aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion / Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l'aide de votre compte Twitter. Déconnexion / Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l'aide de votre compte Facebook. Déconnexion / Changer )

Photo Google+

Vous commentez à l'aide de votre compte Google+. Déconnexion / Changer )

Connexion à %s